lauantai 1. joulukuuta 2012

SOCCER

Tämä viikko on ollut pääasiassa jalkapalloa! Maanantaina meillä alkoi try outit jalkapalloon ja arvatkaa miltä tuntuu lähteä heti ensimmäisenä juoksemaan kilpaa ajan kanssa, kun on viikon ollu lomalla ja syöny kalkkunaa!

Try outit oli maanantaista keskiviikkoon aina koulun jälkeen eli 3:30-5:30. Mulla on lisäksi koulussa viimenen tunti jalkapalloa, joten minä alotan jo 2:40 reenailun. Try outeissa me juostiin kovasti ja tehtiin eri harjotuksia ja keskiviikkona tuli tulokset, että mihin joukkueeseen ollaan päästy ja minä pääsin varsityyn (se on niiku paras mihin voi päästä) ja myös Marie pääsi varsityyn :)

Meillä tulee olemaan reenit tästä eteempäin joka päivä sinne 5:30 asti, että päivässä mulla tulee noin 3 tuntia jalkapalloa :D Mutta mun joukkue ja valmentaja on ihan huippuja ja tykkään mun joukkueesta ihan hirmusti! (Haha mun valmentaja haluaa aina pistää minut näyttämään jonku harjotuksen esimerkkiä, ja mulla ei kaikki jalkapallo termit oo vielä ihan hallussa nii oon aina vähän ulkona, että mitä pitää tehä :D)

Maanantaina meijän yheltä pelaajalta taittu nilkka nii se ei pystyny tällä viikolla reenaamaan ollenkaa ja minut pistettiin sitte sen paikalle pelaamaan. No, sitte myös minun nilkka päätti taittaa ittesä, joten mulla jäi perjantain reenit välistä. Viikonloppu menee sitte hoitaessa  kovasti jalkaa, että pääsis maanantaina takasi kentälle, mutta täytyy sanoa että oon niin valmis tähän viikonloppuun tämän rankan viikon jälkeen!






Alyssa

Meillä oli hiukan tylsää art tunnilla Ivanin kanssa :D

:D:D:D


Ja meillä kävi joku tekemässä iiison joulukuusen tässä viikolla ja tehtiin toinen pienempi (jonka koristeluun kuitenki tarvi tikkaat haha) ite :) rakastan joulua!

2 kommenttia:

  1. pelasitko suomes jo futist? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan pienestä pitäen oon sillain satunnaisesti pelannu koulussa ja vapaa-ajalla ja yläasteella pelasin sitte ihan joukkueessa. Lukiossa en oo enää pelannu, eli jonku 3 vuotta pelasin kunnolla sitä jalkapalloa suomessa :)

      Poista