tiistai 30. lokakuuta 2012

AFS meeting

Koko viime viikko meni sairastaessa ja missasin mun kaksi viimestä lentopallopeliä :( Mun sydän särky perjantaina ku tajusin, että en voi pelata mun viimesessä pelissä ja mietin, että miten pärjään loppu ajan ilman lentopalloa! 

Tyttärillä oli sota lentopalloilla pukuhuoneessa nii osa meni sitte piiloon kaappeihin :D

Mutta viime tiistaina näin viimeinkin kauan odotetun Pretty Little Liarsin halloween jakson! Se oli niin loistava haha ! Marien kanssa ootetaan jo tammikuuta ku sitte vasta tulee seuraava jakso. 
Perjantaina oli viimenen peli myös meijän jalkapallojoukkueella ja se perjantai oli sitte senioreiden päivä. Pep rallyssa seniorit esitti pääasiassa kaiken. Seniori pojat pukeutu highlightereiksi ja niiden esitys oli ihan loistava :D Illalla käytiin kattoo jalkapallopeli ja oli ihan hirmu kylmä (10 astetta), mikä ei tietenkää auttanu yhtää tässä paranemisessa + Marieki sairastu :D

Viikonloppuna pidettiin AFS orientaatio/halloween party meillä ja tänne tuli sitte muutki vaihtarit, niiden vanhemmat ja muutama muu vieras. Kaikki muut vaihtarit jäi yöksi paitsi yksi espanjalainen tyttö. Vaihtarit oli Marta (Färsaaret), Anna (Norja), Tiare (Chile), Pierre (Ranska), Cristian (Dominikaaninen tasavalta, ja se oli ex-vaihtari), Analeigh (Espanja), Marie ja minä. Oli oikeen mukavaa ja tuli valvottua koko yö Marien, Annan ja Martan kanssa :D Sunnuntaina aloin jo puoli 8 nukkumaan ja siltikin tänään väsytti :D Mun piti palauttaa mun lentopallovarusteet tänään (</3) ja huomenna olis tarkotus lähteä jalkapalloa potkimaan :)

laatu :D

guylighterit :D

Jonossa oli yks mies tämä takki päällä ja en voinu olla huomaamatta tuota  Suomen lippua! :D

Dad and highlighter dance

Ostettiin sieviä cupcakeja ensin, mutta eri kuviolla ku angry birds

Christine teki äkkijarrutuksen 50 metriä ennen kotia ja meijän cupcakeille kävi huonosti :DD

Marien kanssa sitte "korjattiin ne" :D

Ja Christine onnistu vielä tiputtaa ne kerran :DD

kurpitsa koira :D
Ja jos haluatte nähä videoita meijän koulun tanssijutuista nii youtubesta löytyy nimellä highlightersdirector :D

2 kommenttia:

  1. Siis miten tuo systeemi oikein menee tuolla, ku kerran ei oo lentopalloa enempää? 0:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä tiettyä urheilua on tiettyinä kausina vuodesta. Lentopallokausi oli syksyllä, talvella tulee olemaan jalkapallo ja koripallokaudet ainakin ja keväällä mahto olla tennis ja en muista miten ne kaikki menee, mutta kuitenki näin kausina ne on :)

      Poista